“Daca mai faci gimnastica, risti sa ramai paralizata”, i-a spus doctorul Anamariei, care speriata de consecinte a abandonat sportul de performanta pentru o cariera in antrenorat. 

“Am facut IEFS si am fost antrenor la Petrolul in Ploiesti timp de trei ani, apoi am plecat in Anglia. In luna mai m-am intors in tara si am hotarat sa pun punct si sa o iau de la capat”, ne-a povestit fosta gimnasta.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ana Maria are o sora geamana, Adriana, care a practicat si ea gimnastica, insa a abandonat inainte de Olimpiada din 2008 de la Beijing, din cauza unei accidentari grave. De altfel, Ana si Adriana sunt singurele gemene din gimnastica romaneasca.

 

Acum, drumurile gemenelor vor continua tot impreuna. Cele doua surori fac acum cursuri de hairstiling si vor sa-si deschida cat de curand propriul lor salon, iar specializarea lor este frizeria.
“In mai, cand m-am intors din Anglia, am decis ca vreau sa schimb ceva in viata mea. Nu ma mai simteam bine cu ceea faceam. Tocmai de aceea am decis sa ma specializez in acest domeniu, unul care imi placea inca din copilarie”, ne-a spus Anamaria.

Ea si sora ei geamana ne-au oferit un interviu, la dublu, chiar in salonul-academie al lui Adrian Niculescu, acolo unde amandoua invata sa fie bune frizerite.

 

Anamaria (stanga) si sora ei geamana Adriana

“Viata ne-a adus din nou impreuna. Acum avem scaunele unul langa altul si asa ne dorim sa lucram si de-acum inainte”, ne-a spus Adriana. 
Anamaria si Adriana lucreaza impreuna si au scaunele alaturi

Anamaria Tamirjan a facut parte din lotul de gimnastica de la Olimpiada de la Beijing din 2008 si a obtinut cu echipa medalia de bronz. In acelasi an, la Campionatele europene din Franta, Anamaria a castigat medalia de aur cu echipa si medalie de bronz la sol in probele individuale. In 2009, Anamaria a obtinut medalia de argint la barna la Campionatele europene desfasurate in Italia.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si