Sara (18 ani) si Cris (36 de ani) spun ca si-au inceput relatia amoroasa in mod firesc, asa cum incepe orice relatie. "Mai intai am flirtat, apoi am inceput sa petrecem cat mai mult timp impreuna, am capatat incredere unul in celalalt, iar lucrurile au decurs de la sine", spune Sara.

Citeste si:
O tanara si tatal ei traiesc de mai bine de 7 ani o relatie incestuoasa in urma careia au rezulat doi copii

Sara si Cris traiesc in Spania, acolo unde incestul nu este interzis prin lege, si nimeni nu ii poate trage la raspundere pentru relatia pe care apropiatii si oameniidin jur nu o vad cu ochi buni.

"Suntem tata si fica, dar ea nu m-a vazut niciodata ca pe un tata deoarece am fost mereu prietenul ei si nu o figura paterna", a declarat Cris.
Sara a ramas insarcinata cu tatal ei si a adus pe lume o fetita, pe care si-ar fi dorit sa o creasca impreuna. Din pacate, serviciille pentru protectia copilului le-au luat-o la scurt timp dupa nastere, deoarece fosta sotie (mama Sarei) l-a acuzat pe Cris de violenta domestica.

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

"Relatia noastra este atipica, dar pentru copil ar fi mult mai rau sa creasca intr-un centru de plasament, sau sa fie dat spre adoptie", a declarat Sara.

Ea a spus ca este sigura ca ea si Cris ar fi niste parinti buni si spera ca bebelusul sa revina in sanul familiei.

Foto: Cronica Balear


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si