Cristian Pomohaci este inca imaginea localitatii Rebrisoara, loc in care s-a nascut si despre care a si compus o melodie pe care o canta la toate spectacolele. In 2015, pe DN17C, la iesirea din Bistrita, a aparut un panou publicitar cu chipul lui Cristian Pomohaci, promovand site-ul rebrisoara.ro. Pagina de internet ar fi trebuit sa promoveze localitatea bistriteana, insa aceasta nu a fost finalizata nici pana azi.
Pomohaci s-a aratat entuziasmat ca „a fost ales” sa promoveze imaginea localitatii Rebrisoara.

„Ma simt onorat si bucuros ca administratia comunei natale m-a ales ca imagine pentru promovarea acestor minunate meleaguri pe care le port in suflet si in cantec si pentru care ma rog in fiecare zi in Sfantul Altar. Nu pot decat sa fiu de acord cu edilii comunei ca trebuie sa promovam locurile unde m-am nascut si am crescut si sa facem tot ce depinde de noi pentru a duce numele lor in lume”, spunea Pomohaci in 2015.

Pe de alta parte, Vasile Muresan, lider PNL Rebrisoara si apropiat al lui Pomohaci, l-a dat de gol pe preot, recunoscnad ca el a platit aparitia pe panou. „Inca de acum un an si ceva, parintele ne-a spus ca vrea sa se implice in promovarea comunei Rebrisoara pentru ca vede ca s-au schimbat lucrurile in comuna.

Am vazut impreuna ca e acest panou disponibil. Sfintia sa a incheiat contractul cu firma de publicitate, a platit mentenanta. Isi doreste sa mai amplaseze astfel de panouri si la intrarea si iesirea din comuna, dinspre Nasaud si spre Nepos, poate si in alte parti. Noi suntem incantati, fiindca o personalitate cum este cea a dansului vrea sa puna umarul la promovarea comunei”, spunea Muresan.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cristian Pomohaci este cetatean de onoare al comunei Rebrisoara si are o relatie foarte buna cu autoritatile locale de acolo. Totusi, dupa izbucnirea scandalului sexual, conducerea comunei ia in calcul eliminarea acestuia de pe toate materialele publicitare. La fel s-a intamplat si in Bistrita, acolo unde preotul a fost scos de pe lista invitatilor la Zilele Orasului, eveniment de la care a fost nelipsit in ultimii 5-6 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si