MIRANELA DAUER: „Sunt foarte fericita. Acum cateva zile a fost ziua mea, este cel mai frumos cadou pe care l-am primit in viata mea”.

Reactia Corinaei Chiriac cand a aflat unde canta este surprinzatoare: „Aoleo zic nu ma mai duc!”  Dar pana la urma, Corina Chiriac s-a lasat convinsa de organizatorii festivalului si a cantat, aseara, la Electric Castle.

Tinerii s-au dezlantuit  pe muzica vedetelor Mirabela Dauer si Corina Chiriac. Au cantat impreuna cu artistele versurile pieselor, care in anii  80-90 erau in topul preferintelor  printre petrecareti.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Ajunsa la varsta de 70 de ani, Mirabela Dauer s-a simtit ca la 20, pe scena. Artista a tinut ritmul cu tinerii din public si le-a dat indicatii.

Mirabela Dauer a fost coplesita de emotii cand a vazut cati tineri canta cu ea.

MIRABELA DAUER: „Copiii acestia imi stiau versurile mele si atunci cum sa nu plangi, am plans de fericire”.

Printre petrecareti am gasit si cativa straini care au savurat  intregul spectacol: „Imi place! Este minunat!”

Toata seara, tinerii au filmat si au fotografiat fiecare moment.

Electric Castle continua astazi, de data aceasta cu muzica electronica. Zeci de dj-i vor intretine atmosfera pe cele noua scene amplasate in jurul castelului de la Bontida.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si