Un apel la 112 anunta o tragedie in Tomesti, judetul Iasi. Un baiat de 13 ani e dat disparut in apele raului Bahlui. Imediat pompierii si scafandrii pornesc in cautarea lui.

"L-am vazut o data aici, dadaea asa din maini, mai incoace, la mal, vreo doi metri, dadea din maini"

Copilul iesise la joaca impreuna cu fratele si cativa prieteni. Au decis sa mearga la rau, fara sa o anunte pe asistenta maternala care ii are in grija. Dupa ce au ajuns pe malul râului, baiatul  a intrat in apa.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: După 18 ani de căsătorie, un italian a aflat că soția sa fusese bărbat. A mers direct la tribunal- antena3.ro

Citeste si: Mesajul Ucrainei pentru nord-coreenii trimiși să lupte de partea lui Putin. ”Mii de soldați ruși au luat decizia corectă”- wowbiz.ro

"Am venit pur si simplu sa ne plimbam, ne-am adus o patura sa stam aici"

Femeia i-a crescut pe cei doi frati gemeni de cand aveau 5 luni. In urma cu putin timp i-a lasat in grija unui alt asistent maternal, fiindca s-a pensionat.

"Dupa aproximativ  60 de minute de cautari persoana a fost gasita si a fost predata echipajului saj care a intreprins masurile de resuscitare"

Directia pentru Protectia Copilului, a decis ca fratele sa ramana in continuare in plasament, in aceeasi familie.

"Celalalt copil este vizibil afectat de ceea ce i s-a intamplat fratiorului lui, vom asigura o asistenta si o consiliera psihologica pentru familie"

Cazul ramane in atentia DGASPC, iar politistii au deschis un dosar penal pentru moarte suspecta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si