Crima avut loc in 2005, iar mama victimei abia acum a aflat de la politisti detalii despre cum a murit fiica ei.

Mark Dixie a recunoscut la inceputul acestei saptamani ca el a omorat-o pe Sally Anne. Acesta a spus ca nu i-a placut cum tanara de 18 ani a tipat la un fost iubit de-al ei. Astfel, a luat cutitul si a injunghiat-o pe tanara. A intretinut relatii intime cu ea si a fumat un joint langa trupul neinsufletit al blondei.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa ce a comis crima, Mark s-a dus sa bea o cafea si a privit ore intregi cu politistii, ajunsi la fata locului, cerceteaza crima.

"Am plans. Nu pot sa cred ce i-a facut.

A spus ca era foarte agitat. I-a auzit pe Sally si Lewis cum se cearta. Apoi Sally a iesit din masina. A spus ca a atacat-o din spate si ca si-a pus bratul stang peste fata ei. Sally a incercat sa se lupte cu el si atunci a injunghiat-o", a declarat mama victimei, pentru The Mirror. Aceasta a mai dezvaluit ca Mark a spus ca a intretinut relatii intime cu trupul ei neinsufletit si ca a fumat un joint langa cadavrul ei.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si