De altfel, pe filmare se poate vedea clar cum viermii misuna prin farfurie.
Filmuletul a fost postat in 27 iulie 2917 si a fost vizionat de peste 100.000 de oameni. Totusi, patronul spune ca totul a fost un pretext, pentru ca omul sa nu plateasca mancarea.
Inspectorii sanitar-veterinari au gasit, spune patronul pensiunii, in frigiderul personal al acestuia, oua neetichetate si opt bucati de carne neetichetata, aplicand o amenda de 2.000
lei, „pe care nu am de gand s-o platesc, pentru ca nu am de ce, era frigiderul meu personal si normal ca nu etichetez produsele pe are le cumpar pentru consumul propriu. Acolo aveam opt bucati de ceafa de porc, cumparata de la Kaufland, pentru ca asteptam niste prieteni in vizita. N-au mai venit si am pus carnea la congelator“, a declarat Mariana Boboc, administratorul pensiunii.
Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro
Citeste si: Care sunt scenariile pentru turul 2. Oferta Elenei Lasconi: Guvern PSD-PNL-USR-UDMR. Varianta lui Georgescu: Guvern AUR- antena3.ro
Citeste si: Cine sunt românii care l-au votat pe Călin Georgescu. A fost ales de mulți cu studii primare sau medii- wowbiz.ro
Clientul care a postat pe pagina personala de Facebook fotografii si filmulete a mancat, spune Mariana Boboc, administratorul localului incriminat, tot ce a comandat. La fel ar fi facut si sotia si copilul.
„Au mancat friptura, salate, piure de cartofi, au baut suc, vin, coniac sau cam asa ceva, iar la final i-a spus ospatarului ca nu plateste, pentru ca a gasit viermi in mustar.
Eu pana acum nu am auzit ca in mediul acid sa se poata dezvolta acesti viermi. Mustarul il cumparasem in urma cu patru zile de la Metro, doua bidoane de cate 5 kilograme, il tineam la frigider, cum facem cu toate produsele. Cred, banuiesc, ca a fost o inscenare pentru ca a vrut sa nu plateasca. In plus, il cunostea pe chelner, sunt vecini in Bals, iar in trecut ar fi avut ceva divergente.
Baiatul pe care il am angajat de 12 ani uitase de acea poveste, dar barbatul respectiv se pare ca nu. N-as vrea sa acuz pe nimeni, dar altcineva mi-a povestit ca l-ar fi vazut pe client la masa cu o cutie de plastic, in care ar fi putut sa aiba viermi, din aceia folositi de pescari ca momeala. in friptura nu avea cum sa-i puna, era preparata termic, asa ca i-a pus in mustar.
Inspectorii de la DSVSA veniti in control au facut chiar un experiment, lasand mustarul la soare cat a durat controlul, vreo doua ore si ceva, sa vada ce se intampla. si n-a facut viermi. La final mi-au spus ca trebuie sa-mi dea o sanctiune, asa ca au controlat frigiderul meu, desi pana acum nu mi s-a mai intamplat la niciun control“, a declarat Mariana Boboc, potrivit Adevarul.ro
Administratora mai spune ca de lucreaza in alimentatia publica de 40 de ani, iar pensiunea de la Bals o are de 12 ani si jumatate, fara sa fi inregistrat, de-a lungul timpului, probleme.