Kristy Rathbone, in varsta de 27 de ani din Liverpool, l-a intalnit pe Gary pe un site matrimonial si era convinsa ca este o persoana speciala. Totul s-a transformat insa intr-un cosmar dupa doar 9 luni, cand tanara si-a pierdut copilul si a aflat ca este inselata.

Citeste si: O tanara din Timis a inselat un norvegian cu 30.000 de euro. Cum a procedat

Cei doi mai aveau un copii din relatiile anterioare, iar tanara a ramas insarcinata. Intr-o dimineata s-a trezit plina de sange si a fost transportata de urgenta la spital, unde a aflat ca avea o sarcina extrauterina si ca pierduse copilul.

"Eram terifiata. Si ce a fost mai rau era ca Gary nu era sa imi tina mana”, a declarat aceasta.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

La o saptamana dupa ce a fost supusa operatiei, tanara a facut o descoperire socanta. Barbatul pe care il iubea mai avea o iubita." Am aflat ca Gary ducea o viata dubla. Era cu ea cand eu eram in spital. Am fost socata. Chiar cand pierdusem copilul si eram in stare grava”, mai povesteste aceasta. Iar asta nu e tot: si cealalta iubita a barbatului era insarcinata.

In cele din urma, barbatul a marturisit totul si s-au despartit. Acum, la mai bine de doi ani dupa acesta intamplare, Kristy a declarat ca a trecut cu bine peste aceasta perioada si este mai puternica ca oricand.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si