Satenii din Bradeanu sunt in pragul disperarii. Au primit acasa notificarea ce i-a lasat negri de suparare. Toti banii castigati de-a lungul anilor, din munca prestata primariei, trebuie sa-i dea inapoi in numai 2 saptamani!

"Peste 250 de milioane banii pe care i am castigat in 4 ani , in fiecare luna, trebuie sa ii dam inapoi gramada am muncit in fiecare zi, inclusiv duminica si toate sarbaotrile pe banii care i am primit"

"Eu am fost la centrala termica si vara la cosit iarba, la reparatii gard, turnat betoane, atunci era 5 milioane salariul e luam noi in mana semnam niste state de plata"

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Statele de plata n-aveau, insa, nicio valoare. Ca oamenii sa-si primeasca in legalitate salariul din banii primariei, trebuiau facute contracte de angajare, lucru care nu s-a intamplat. Acum actualul primar, printr-o decizie a curtii de conturi, i-a somat pe oameni sa inapoieze sumele in fondul  primariei.

Ba mai mult, gura satului spune ca fostul sef al comunei i-ar fi pus pe unii oameni sa munceasca la el acasa si ca i-ar fi platit nu de la el din buzunar, ci din banii bugetului local.

"Primaria e vinovata pentru ca ne-a somat si ca ne obliga sa dam niste bani pe care noi consideram ca i-am meritat majoritatea dintre noi nu au de unde sa dea banii inapoi"

Fostul primar se apara si spune ca satenii care i-au muncit in folos propriu au fost platiti din banii lui. Cat despre salariile pe care oamenii trebuie sa-i inapoieze primariei, spune ca e o nedreptate si ca statele de plata erau legale.

Cei mai multi sateni sunt hotarati sa dea primaria in judecata, pentru a cere anularea deciziei. Sansele sunt insa mici.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si