O tanara in varsta de 20 de ani care a crescut la un orfelinat a povestit cosmarul prin care a trecut atunci cand avea doar 13 ani. Desi se afla in grija autoritatilor statului, nimeni nu observa sau nu voia sa observe ceea ce se intampla cu copiii care locuiesc acolo. Fara parinti, fara nimeni caruia sa ii pese cu adevarat de ei, acesti copii cad prada infractorilor.

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Un batran de 77 de ani si-a imbatat nepoata, iar ce a urmat apoi este cumplit. "Este unul dintre cele mai tulburatoare lucruri pe care le-am vazut in 27 de ani de cariera!", spune un politist

Tanara, al carui nume nu a fost facut public din motive legale, a cazut prada unui barbat de origine asiatica care aproape i-a distrus viata.
Intr-o seara, barbatul a venit la orfelinatul unde era institutionalizata fata de 13 ani, care era pe atunci eleva, si a luat-o la plimbare cu masina.
Acesta a dus-o intr-un apartament in care se mai aflau inca 6 barbati, iar ce a urmat apoi este de-a dreptul infiorator.


Fata a fost drogata cu o cantitate mare de cocaina si, impotriva vointei ei, fiecare dintre cei 7 barbati din apartament au violat-o si au abuzat-o sexual.

"Am fost distrusa, nu aveam putere sa ma impotrivesc!" ,a declarat tanara, care are acum 20 de ani.
Dupa acest cosmar, tanara a fost dusa la orfelinat de catre  acelasi barbat care a luat-o si care i-a dat 200 de dolari si droguri.

"De vulnerabilitatea acestor copii care ajuns dependenti de alcool, droguri, tigari profita o multime de infractori", a declarat procurorul care s-a ocupat de acest caz, scrie Daily Mail.
Incidentul a avut loc in Marea Britanie, iar numele orfelinatului in care a fost institutionalizata fata nu a fost facut public. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si