Pasagerul cu numarul un milion a fost Elena Gabriela Avram, care a sosit de la Bruxelles la ora 14.45, cu o cursa operata de compania Ryanair.

Pasagera a fost intâmpinata de catre reprezentanti ai aeroportului si ai companiei aeriene si a fost premiata de Daniel Idolu, directorul aeroportului.

“Eforturile sustinute din ultimii ani ale administratiei aeroportului de a deschide noi destinatii de zbor, companii aeriene noi si de a dezvolta traficul de pasageri dau roade.

Cresterea din primele sapte luni, fata de perioada similara a anului 2016, care este de peste 60% la numarul de pasageri si de peste 40% la numarul de zboruri, se concretizeaza astazi intr-un moment jubiliar, când pentru prima data in istoria aeroportului sarbatorim realizarea unui numar de un milion de pasageri in cursul lunii august. Estimam sa atingem pâna la finele anului 2017 circa 1,6 milioane de pasageri, iar anul viitor ne dorim sa organizam un eveniment festiv pentru pasagerul cu numarul doua milioane .”, a declarat directorul aeroportului, Daniel Idolu.

La eveniment au participat si pasagerii aflati in zona publica din aerogara.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Elena Gabriela Avram, din Deva, a zburat de la Bruxelles la Timisoara impreuna cu sotul sau. Ea a fost premiata de reprezentantii aeroportului cu un card de servicii VIP si un abonament gratuit pentru parcare auto pe o perioada de 12 luni.

De asemenea, compania Ryanair i-a oferit pasagerei un voucher cadou, respectiv doua bilete dus-intors spre orice destinatie cu plecare din Timisoara. in plus, ea a primit un voucher de 100 de euro din partea agentiei TUI TRAVEL si o valiza FlyJack din partea societatii Best Value.

De asemenea, restaurantul Kiosk i-a oferit un voucher de 200 de lei.

”Am fost placut surprinsa de faptul ca sunt pasagerul un milion. Felicit pe aceasta cale Aeroportul Timsoara si compania Ryanair si imi doresc sa zbor cât mai des de la Timisoara spre destinatii cât mai diverse si, de ce nu, anul viitor sa fiu pasagerul cu numarul doua milioane”, a spus Elena Gabriela Avram.

Cifra de un milion de pasageri a fost atinsa in 2017 cu trei luni mai devreme fata de anul 2016. Anul trecut, pasagerul cu numarul un milion a fost inregistrat la finele lunii noiembrie, iar in total, in cursul anului trecut, au fost raportati 1.161.510 pasageri.

Aceste performante pe care le-am inregistrat ne onoreaza, dar ne si obliga fata de pasagerii nostri si fata de companiile aeriene partenere. in cursul acestui an am pornit deja o serie de proiecte de investitii pentru constructia unor terminale noi de pasageri si pentru modernizarea si extinderea parcarii auto prin care vom putea tine pasul cu cerintele unui numar tot mai mare de pasageri, pentru a asigura nu doar siguranta si securitatea, dar si confortul acestora ”, a mai spus directorul aeroportului, Daniel Idolu.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si