Ed Bezzant duce o viata luxoasa, pe care nu se sfieste sa o etaleze pe pagina sa de Instagram cu fiecare ocazie. Tanarul a anuntat pe reteaua de socializare ca organizeaza o tombola cu 2.500 de bilete la pretul de 20 de lire sterline, iar castigatorul va primi bolidul sau, un Porsche Cayman, al carui pret este de aproximativ 42.000 de lire.

Daca va reusi sa vanda toate biletele, barbatul se va alege insa cu 50.000

de lire sterline, cu 8.000 mai mult decat pretul unui Cayman 718 nou-nout, ultima editie.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„imi vand Porsche-ul pentru 20 de lire. Vand 2.500 de bilete de loterie, iar extragerea va avea loc doar cand se vor epuiza toate biletele. Puteti cumpara cate bilete doriti, iar confirmarile si modalitatile de plata le veti primi pe e-mail. Sa inceapa jocul”, a scris tanarul pe Instagram.

El a declarat pentru Business Insider ca a organizat concursul in mare parte pentru ca vrea sa isi cumpere o noua masina, dar si pentru ca va face nunta anul viitor si are nevoie de bani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si