lorina Gliga este cea care a trimis inregistrarea peste hotare si a comunicat rezultatul acesteia in direct la Romania TV.

"Aceasta expertiza s-a facut intr-un mod foarte serios, pe inregistrarea de 22 de minute. Un reputat laborator european a dat o hartie care spune foarte clar ca aceasta inregistrare a suferit 28 000 de modificari", sustine ea ca este rezultatul expertizei fara sa vrea sa arate documentul respectiv. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

"Este o prostie. Numai sa le numeri, 28 000 de interventii, pentru ce? Ce suntem aici? 1000 pe minut", a spus Luis Lazarus.

"Expertiza nu poate fi pusa la dispozitia presei", a adaugat Florina Gliga.

Cristian Pomohaci este acuzat de mai multi presupusi martori ca ar fi intretinut relatii sexuale cu barbati, in special cu baietii minori de care avea grija si carora le-ar fi facut avansuri.

Totul a inceput dupa ce un tanar l-a inregistrat in timp ce ii cerea favoruri sexuale. Baiatul avea atunci 17 ani. Artistul si cantareata de muzica populara Ileana Matus s-au casatorit pe 29 octombrie 1999 la Primaria Rona de Jos din judetul Maramures. La cinci ani de la nunta, mai exact pe 21 decembrie 2004 s-a produs separarea printr-o hotarare emisa de Judecatoria Sectorului 2 pe data de 21 decembrie 2004.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si