"Multumesc, Cinicinnati, pentru acest extraordinar turneu. A fost o saptamana buna pentru mine, cu cateva meciuri bune. Vreau sa le cer iertare fanilor pentru ultimul meci, sunt foarte dezamagita, dar eu am facut-o si o iau ca atare. O felicit pe Garbine pentru tenisul ei extraordinar. Voi continua sa muncesc pentru a deveni mai puternica pe toate planurile. Multumesc echipei pentru ca este alaturi de mine in aceste momente.

Uneori, cum s-a intamplat si astazi, nu pot raspunde nici sfaturilor lui Darren. Abia astept US Open acum", a scris Halep, pe contul ei de Twitter.

La conferinta de presa de dupa meci, Halep a explicat ca nu a stiut ce sa faca pentru a contracara jocul adversarei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Ea a jucat bine, inainte de toate, si a lovit puternic mingea. Dupa cateva ghemuri, increderea mea s-a prabusit. Am incercat sa lovesc mingea si nu am putut prea mult, apoi am incercat sa ma retrag un pic si nu a fost bine.

Nu stiu ce trebuia sa fac si cred ca ea a fost prea buna azi", a spus Halep.

Simona Halep, locul 2 WTA, a pierdut duminica finala turneului de categorie Premier 5 de la Cincinnati, fiind invinsa, cu scorul de 6-1, 6-0, de spaniola Garbine Muguruza, locul 6 WTA. In acelasi timp, Halep a ratat ocazia de a urca in premiera pe locul 1 WTA. Intre ea si Karolina Pliskova, actualul lider mondial, sunt doar cinci puncte.

Romanca va fi cap de serie numarul 2 la US Open, ultimul Grand Slam al anului. Anul trecut, jucatoarea romana a ajuns in sferturi,la Flushing Meadows.

Sursa: News.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si