O saptamana intreaga a trait micutul in teroare. Bunicii copilului spun ca in continuu a plouat cu pietre pe locuinta lor, iar baiatul a inceput sa se poarte din ce in ce mai ciudat.

Lucian Iordanescu, parapsiholog: “El are un fel de sindrom, nu e o boala, e acel, cunoscut la copii, ADHD sau hyperkinetic.

Nu se poate concentra pe atentie si e foarte dinamic”. 

In urma unui set complex de investigatii, medicii psihiatri au ajuns la concluzia ca micutul nu ar suferi de nicio afectiune. Seara trecuta, parintii au cerut sa fie externat, pentru ca baiatul cerea incontinuu sa fie dus la biserica.

Citeste si: Gigi Becali, nou dosar penal! Un jurnalist face acuzatii grave la adresa latifundiarului din Pipera

Constantin Carapanceanu, primarul din Ghimpati: “Au mai mers si la manastirea Cernica, s-au dus si la manastirea Pasarea, au mers pe calea spirituala”.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Copiii care au îngrozit Franţa. Autorităţile franceze sunt în alertă maximă după atrocităţile săvârșite de doi băieți de 14 și 15 ani- antena3.ro

Citeste si: Regretul unui bărbat care și-a pus panouri solare. „Am o casă care nu poate fi vândută. Valoarea i-a scăzut”- wowbiz.ro

Dupa ce aseara a participat la slujba de maslu, copilul si-ar fi revenit complet.

Constantin Carapanceanu, primarul din Ghimpati: “ Si-a facut baie, a dormit copilul. Am luat legatura astazi cu familia, am vorbit cu copilul. Mi-au zis ca este in stare normala, se simte bine”.

Ciudat este ca din clipa in care ar fi parasit casa din Naipu, niciun fenomen straniu nu ar mai fi avut loc.

“N-a mai dat cu pietre, n-au mai cazut nici obiecte ”, povesteste bunicul baiatului.

Medicii spun, insa, ca ar fi fost necesar ca micutul sa fi fost supus unor investigatii medicale mai amanuntite.

KEREN ROSNER, psiholog: “Cred ca era foarte bine sa se continue investigatia acestui copil de catre specialist. Evaluarea lui psihologica si psihiatrica cred ca era mult mai importanta, pentru ca s-a creat foarte multa agitatie in jurul lui”.

Micutul se va intoarce, insa, luni la spitalul Obregia, pentru ca medicii vor trebui sa ii puna un diagnostic final cu care parintii se vor prezenta la DGASPC pentru putea finaliza ancheta.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si