Saraikela-Kharsawan, din Jharkhand, estul Indiei, a ramas insarcinata cu un barbat din satul ei. A parasit-o cand a aflat ca e insarcinata, la fel ca si familia ei, de teama ca vor deveni rusinea satului, noteaza Daily Mail.

Fata a fost nevoita sa plece de acasa si a trait pe strada luni de zile, sustin localnicii. Luni, i-a venit sorocul si s-a dus la spital sa ceara ajutor.

Medicii au refuzat sa o ajute pentru ca nu era insotita de un tutore.

Nu a avut ce face si fara ajutor, tanara a nascut o fetita pe marginea drumului, la 30 de metri de spital. Un trecator a vazut hainele pline de sange si cordonul ombilical si a alertat autoritatile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Sursa foto: captura Daily Mail

“Mama si copilul zaceau pe strada, in dureri. Am pus marcaje in jurul lor sa nu fie lovite de vreo masina. Am mers la spital si am cerut ajutor, dar m-au refuzat. Au

spus ca nu pot sa o ajute pentru ca nu exista un tutore responsabil de ea, apoi m-am dus la politie”, a declarant localnicul, Om Prakash Sharma.

In cele din urma, un medic de la spital a venit sa ii taie cordonul ombilica.  Localnicul a reusit sa o salveze si sa o duca pe fata la un alt spital, unde ea si copilul au fost tratati.

Acum, sunt in stare stabilia si locuiesc la un centru pentru femei.

Atentie, imagini cu un impact emotional puternic


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si