Campionul a primit vestea ca trebuie sa evacueze imobilul in care acesta detine un pub, din cauza riscului seismic pe care il prezinta cladirea.

„Sunt toti banii mei, care eu i-am strans prin munca. N-am jucat la loto, n-am facut camatarii. Sunt bani munciti. Acum, dupa o gramada de ani, hai sa il dam afara pe om. Nu ma suspenda ca sa reabiliteze blocul, ci ma da afara.

Nu vreau sa ma agat de aceasta afacere, dar e munca mea, sunt banii mei(...) Eram zeu in Ploiesti, acum sunt persona non grata", spune Doroftei.

"Tot centrul orasului, sunt o gramada cladiri care sunt in pericol sa cada. De ce nu va uniti sa faceti treaba asta? V-a picat pe mine? Am de platit, platesc taxa la stat si sunt bani multi", a mai spus campionul.

"Ma gandesc sa lupt, nu sa plec (..)  Sunt campionul mondial, sunt imaginea orasului Ploiesti si vreau sa gasiti solutia sa ma ajutati. Cred ca merit acest lucru. Nu cer mila, nu cer pomana, vreau sa gasiti solutia prin care eu sa nu plec. Nu se poate aici? Nu-i nicio problema, dati-mi in alta parte", spune Doroftei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

" N-am vrut sa par un tupeist, un nesimtit. M-am batut pentru orasul asta. Am scos lumea in strada, i-am facut fericiti. Mai avem cativa sportivi..".

Leonard Doroftei spune ca se muta in instanta, acolo unde se va hotari ce se intampla cu banii pe care acesta i-a investit in local.


"Oamenii din primarie vor sa ma ajute, dupa cate am inteles.."

"In anul 2016, in urma modificarilor legii, a intrat sub incidenta si locatia in care isi desfasoara activitatea publul domnului Doroftei. In urma notificarii, trebuia evacuata cladirea respectiva pentru ca avea un anumit grad de risc seismic. Conform procedurii, pentru ca nu a dat curs notificarii de evacuare, s-a facut o actiune in instanta, demarata la inceputul acestui an, apoi actiunea in sine, adica a primit citatie pentru luna viitoare. Aceasta procedura va fi solutionata de instanta de judecata", a declarat primarul Ploiestiului.

 

Urmareste materialul integral mai jos: 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si