Prichindeii de-o schioapa, pe care i-am gasit in fata cladirii cu greu reusesc sa ne descrie situatia gradinitei. Ne facem curaj si intram…

Aproape ca am ramas fara cuvinte de cum am intrat in aceasta gradinita din localitatea Crucea de Piatra. Sunt excremente de pasari si rozatoare, gandaci peste tot si haideti sa vedeti cum arata o clasa unde vor invata in acest an scolar 11 copii.

Dezastru acesta este cuvantul care descrie starea in care se afla acum gradinita. Pericolul pandeste la tot pasul.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Resturile de geamuri se desprind la o adiere de vant mai puternica, la fel si tencuaiala, iar podeaua putrezita este mancata de timp si de rozatoare.

Ca dupa bombardament arata cladirea si in exterior. Hornul se poate prabusi in orice clipa, geamuri mai sunt doar pe alocuri, iar de aceasta data nu se desprinde tencuiala ci bucati mari de zidarie.

Socati de tot ce am vazut am mers la Primarie.

Primarul nu a fost de gasit. I-am mobilizat in schimb pe directorul scolilor din comuna si pe vice primar. Amandoi ne-au asigurat sa stiu bine situatia gradinitei din Crucea de Piatra.

SINCRON VISAN GABRIEL, DIRECTORUL SCOLILOR DIN CALUGARENI: “ Nu exista o corelatie, o concordanta intre cine trebuie sa foloseasca fondurile, cand, cu ce mana de lucru. Si ar trebuie sa vin experti sa desluseasca misterul? Nu, vom incerca sa facem niste demersuri sa uniformizarm acesta situatie”.

Amandoi promit ca pana la inceperea scolii vor gasi cea mai buna solutie!


Primarul sustine ca primaria aloca un buget din bani publici…  Si totusi micutii de schioapa vor fi nevoiti sa invete in gradinita care sta sa cada….


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si