Intr-un interviu acordat VIVA!, Florin Ristei sustine ca este fan Hitler si ca i se pare ca este un personaj istoric care ii place.

"Imi place istoria insa nu prea o cred. Daca ar fi sa aleg, Hitler este un personaj istoric care imi place. Chiar acum ma apuc sa citesc "Mein Kampf". Mi se pare senzational cum a devenit din nimic un tiran", a spus Florin Ristei.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Declaratia lui a starnit cateva controverse.

"Acum, pe bune, nu putem pretinde tuturor cantaciosilor sa inteleaga ceva din Istorie. Nu putem pretinde lui Ristei sa auda de Hitler. Iertata fie-mi cultura, nici eu nu am auzit de Ristei, inainte de a ma suna un prieten socat de declaratia sa. Dar cultura mea generala in materie de cantaciosi de la radiourile de azi este spre zero, deci nu e relevant.
Ce nu inteleg eu e altceva: esti ditamai casa de discuri, ai angajat oameni de Pr, ai un agent care se ocupa de artist.

Bai, frate, daca vezi ca omul nu are mobilata partea de sus, mansarda, de ce il lasi sa vorbeasca liber? De ce il lasi sa se compromita in halul asta?", scrie site-ul cronicipebune.ro.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si