Desi toata lumea a remarcat-o pe tanara Samantha, putini sunt cei care stiu ca ea este nepoata lui Toma Caragiu, fiica surorii marelui actor.

Brandusa Marioteanu era studenta la Actorie, a jucat in trei filme, ultimul fiind chiar “Nea Marin Miliardar”, pentru ca la scurt timp dupa acesta, tanara actrita avea sa emigreze la doar 22 de ani. Inalta, blonda si frumoasa, Brandusa cochetase cu modelingul si ajungea in scurt timp fashion editor la o revista din Toronto. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Se pare ca nu a ramas prea mult timp in Canada, ea emigrand in SUA unde a lucrat la "Hugo Boss", la "Ralph Lauren". Ajunge sa lucreze la un moment dat chiar si cu Robert Redford si in scurt timp devine prietena cu multe vedete.

 

Astazi, Brandusa se numeste Niro si locuieste in SUA, unde este redactorul sef al unei importante reviste de moda din New York- ”The Daily Front Row”
Brandusa Niro este considerata de ”Daily News” una dintre cele mai influente personalitati din SUA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si