"Politistul era in drum si l-am acrosat. venea si pe banda din stanga a masinii si nu am avut ce face. El era pe drum. Automat era in drum, nu se poate asa ceva. Stai pe autostrada in mijlocul drumului?, spune soferul.

Un microbuz oprit pe banda de urgenta a fost ghinionul politistului.

Agentul s-ar fi dat jos din masina lui sa vada daca cel de la volan are probleme tehnice, cand TIR-ul l-a luat in plin.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Totusi, legea nu ii interzice sa opreasca pe banda de urgenta, daca observa ceva in neregula. In cazul de fata, insa, cel mai probabil, politistul nu s-a asigurat ori pur si simplu nu a luat in calcul ca sta in drum, pe o sosea pe care se circula cu viteza.

Pe asflat se vad cel mai bine urmele impactului ingrozitor. Spulberat, politistul a fost tarat cativa metri de cabina mastodontului.

Din fericire, medicii l-au luat de acolo in viata, insa starea lui e critica.

Bianca Sabau, purtator de cuvant ISU Sibiu:  a fost solitat elicopterul de la Targu Mures, persoana, un barbat de 25 de ani, a fost preluat de la locul accidentului cu multiple traumatisme.

Agentul are 26 de ani si lucreaza de un an la politia Autostrazi.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si