Printesa nu ii impartasea sentimentele: conform producatorului britanic de televiziune Selina Scott afirma ca era ingrozita de avansurile lui Trump.

La doar trei ani de la tragicul deces al Printesei Diana intr-un accident de masina, Truno spunea ca s-ar fi culcat cu ea fara nicio ezitare.

El a mai afirmat ca Diana era nebuna, dar ar fi trecut peste acest aspect “minor”, atata vreme cat Printesa era cu adevarat frumoasa. “Avea inaltimea potrivita, era frumoasa, avea un ten superb, era magnifica. Era nebuna, dar acestea sunt detalii minore”, a afirmat el.

Subiectul emisiunii lui Stern era “Top 10 cele mai frumoase femei” in viziunea lui Trump. Astfel, presedintele trecuse pe lista mai multe celebritati, intre care Angelina Jolie – despre care a afirmat ca are buzele prea mari-, dar si Mariah Carey si Cindy Crawford, cu care invitatul s-ar fi culcat oricand s-ar fi ivit ocazia. Afirmatiile lui Trump privind atractia pentru Printesa Inimilor nu erau in premiera in emisiunea lui Stern. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Trump mai spusese ca Diana ocupa locul al treilea in topul celor mai frumoase femei, dupa fosta sotie si actuala sotie. De altfel, la sase luni dupa divortul de printul Charles, omul de afaceri i-a trimis un buchet imens de flori, insotit de un mesaj in care spusese clar ca ar dori sa aiba o relatie cu ea.

Producatorul de televiziune Selina Scott spune insa ca Printesa Diana era terifiata de avansurile lui Trump. “O bombarda cu buchete uriase de flori, care trebuie sa fi costat, fiecare, cateva sute de lire sterline. Era evident ca Trump o vedea pe Diana o sotie trofeu. Si pe masura ce camera ei se umplea cu miile de flori, Diana se intreba ce ar trebui sa faca, cum ar trebui sa se comporte ca sa scape de el”.

Sursa: 3dots.ro
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si