Bucuresteanca de 17 ani a reusit sa vrajeasca pe toata lumea cu vocea sa, dar cariera ei pare ca s-a oprit dupa ce a castigat premiul cel mare. In afara unor aparitii sporadice, la cate un eveniment sau un concert intr-o berarie, nu prea s-a mai auzit de ea.

Asta insa pentru ca, Teodora nu a renunta la visul sau de a studia in strainatate, iar urmatoarea perioada este cruciala pentru ea.

Tanara este eleva in clasa a XII-a si se pregateste intens pentru bacalaureat, dar si pentru scoala pe care vrea sa o urmeze dupa liceu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro


Dezvaluirea a fost facuta chiar de Tudor Chirila, care la intrebarea unui fan despre Teodora a raspuns: “Se pregateste de clasa a XII-a si totodata de studii afara dupa terminarea liceului. Deocamdata se tine de plan”
Teodora isi doreste sa studieze musical-ul la Londra, pentru a impleti teatrul cu muzica, doua dintre pasiunile ei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si