Mama Zamfira are 82 de ani si la viata ei a facut mii de sarmalute, in diferire foi. Dar parca niciuna nu se compara la gust cu cea de vita de vie, pe care gospodina a conservat-o deja cu sare si cu boabe de porumb. 

Acum, ca ati aflat si secretul, sa trecem la treaba. Ca e cale lunga pana cand vom opri focul, iar pofta e pe masura asteptarii.

Asadar, avem nevoie de un kg de carne de curcan, doua cepe dolofane, un pumn zdravan cu orez, sare cat incape intre trei degete si o ploaie de piper.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro

Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro

Separat, maruntiti o legatura de patrunjel, pregatiti o crenguta de cimbru si cateva frunze de leustean. Va veni si vremea lor.

Cu toate asezate, urmeaza cea mai mare incercare: impaturirea sarmalutelor, o piatra de moara pentru multi dintre noi, si o nimica toata pentru mama Zamfira.

Urmariti pasii in materialul video de mai jos:

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si