Les si Celeste Chappell isi iiubesc copiii, iar gandul ca ii vor pierde este sfasietor. Cei trei copii, Christopher, 20 de ani, Elizabeth, 19 ani, si James, in varsta de 15 ani, au fost diagnosticati cu o boala neurologica cumplita, care, peste ani, urma sa le ia  vedera, abilitatea de a inghite, misca sau de a-si aminti, potrvit The Washington Post.

Asa ca, intr-o zi de miercuri, in casa lor din Springville, Utah, parintii s-au pregatit pentru ce urma sa vina.

Trei paturi au fost asezate in sufragerie. Cuibariti in paturi, copiii au fost sedati pentru a nu simti durerea, apoi, li s-a oprit, rand pe rand, tuburile de hranire. Au urmat trei zile de cosmar. Parintii au urmarit cum fiecare copil isi da ultima suflare. Au murit unul dupa altul. 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Inconjurati de familie, parintii s-au rugat neincetat pentru cei trei copii, asteptand momentul cand toti se vor reuni in ceruri.

Boala Batten, cea cu care au fost diagnosticati cei trei copii, este o afectiune neurologica devastatoare, care aduce moarta repede. Pacientii traiesc cel mult 20 de ani, insa recent,  cercetatorii au reusit sa incetineasca progresia afectiunii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si