Cand Bruce si Brian Rimer au venit pe lume, parintii lor au fost in culmea fericirii. Gemenii erau sanatosi si nimic nu prevestea dezastrul care avea sa le schimbe tuturor viata.
Bruce si Brian Rimer s-au nascut in Canada in anul 1965, iar o banala  operatie de circumcizie le-a marcat vietile pentru totdeauna. In urma intervenitie, lui Bruce i s-a taiat din greseala penisul, iar medicii le-au spus parintilor ca nu se mai poate face nimic pentru a repara greseala facuta.

Nicio operatie de reconstructie nu ar mai fi putut sa ii reataseze micutului Bruce organul genital sectionat.

Parintii lui au auzit despre un medic cunoscut, Dr. John Money, si despre numeroasele operatii de schimbare de sex efectuate de acesta. Ei au crezut atunci ca au gasit rezolvarea problemei lor. In loc sa incerce sa ii reconstruiasca organul genital, Dr. Money i-a convins pe parinti ca singura sansa ca fiul lor sa duca o viata normala o reprezinta o operatie de schimbare de sex. La 17 luni, Bruce a fost supus unei castrari totale urmate de o operatie de reconstructie a organelor genitale prin care baietelul a fost transformat in fetita.

 

Castrarea insemna ca organismul lui Bruce nu mai producea testosteron. Dr Money le-a spus parintilor sa inceapa sa o strige Brenda si sa aiba grija sa nu afle niciodata adevarul.
Teoria medicului era urmatoarea: genul unei persoane poate fi determinat de modul in care este crescuta aceasta.

Adica, daca Bruce va fi crescuta ca si Brenda si va fi supus catorva interventii chirurgicale care vor fi necesare de-a lungul anilor, acesta nu va avea nicio problema in a se identifica ca femeie, chiar daca a fost nascut baiat.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

De aici a inceput drama acestei familii. Dr Money a tinut-o sub stricta observatie pe Brenda si facea note de observatie dupa fiecare control.
In primele note facute dupa interventie, medicul scria ca, desi comportamentul acestei are tendinte masculine, este foarte energica si rebela, conduita acesteia este conforma cu cea a fetelor de varsta ei si se diferentiaza de comportamentul fratelui sau geaman.

Cand Brenda a implinit 9 ani, medicul a declarat operatie de schimbare de sex si experimentul un adevarat succes. Cand fetita a implinit 13 ani si a inceput pubertatea, lucrurile au inceput sa se schimbe radical. Cel mai greu ii era sa interactioneze  cu oamenii.
Faptul ca se chinuia sa se integreze in societate era vizibil pentru toata lumea." Era foarte masculina si nu o puteam convinge sa faca lucruri tipic feminine. Toata copilaria, Brenda nu a avut prieteni. Toata lumea radea de ea si o poreclea <<femeia cavernelor>>", a declarat mama acesteia.


Brenda a devenit o singuratica. Intra des in altercatii cu baietii, s-a izolat si nu petrecea deloc timp cu alte fete. Chiar si Dr. Money, cel care declarase experimentul un succes, vedea ca lucrurile nu se indreapta intr-o directie buna.
Cu toate acestea, el i-a convins pe parinti ca aceasta este doar o faza care va trece odata cu pubertatea. Starea psihica a fetei se inrautatea, iar parintii au decis sa ceara si o alta parare medicala, dezamagiti de faptul ca medicul Money i-a inselat.

Parintii au fost sfatuiti de psihologi sa le spuna copiilor adevarul.
Vestea a cazut ca un traznet peste cei doi frati. Brenda a decis imediat sa isi faca o operatie de schimbare de sex si a devenit David. Abia atunci a simtit ca viata sa a capatat imediat un sens. Pentru ca el nu putea avea niciodata copii, a decis sa adopte cei trei copii pe care femeia pe care a luat-o de sotie ii avea dintr-o relatie anterioara.

Din pacate, povestea familiei Reimer nu are un final fericit.
Brian, fratele sau geaman care a fost ignorat de catre parintii prea preocupati de transformarea celuilalt baiat in fata, si-a gasit refugiul in droguri si a murit din cauza unei supradoze.

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Casatoria si schimbarea de sex nu a putut sa il scoata pe David din depresia si deziluzia in care si-a trait viata si in anul 2004, cand implinise 38 de ani, s-a sinucis.

Sursa: boredomtherapy


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si