Purtatorul de cuvânt al Politiei Judetene Mures, Andreea Pop, a declarat pentru News.ro ca soferul unei autoutilitare (dubita) s-a angajat intr-o depasire neregulamentara, iar pe contrasens autovehiculul s-a izbit de un autoturism in care se aflau doi barbati si o femeie.

In urma impactului, unul dintre barbatii din autoturism a decedat, iar ceilalti doi ocupanti au fost raniti grav, fiind descarcerati de catre pompieri. Unul dintre raniti a fost preluat de catre un elicopter SMURD, care a aterizat pe sosea.

“Din primele cercetari efectuate la fata locului rezulta ca accidentul s-a produs pe fondul unei depasiri neregulamentare efectuate de catre conducatorul autoutilitarei, care avea o alcoolemie de 0,36 miligrame alcool pur in aerul expirat”, a declarat sursa citata.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Traficul a fost complet blocat timp de doua ore, in urma coloziunii, astfel ca ambele sensuri de circulatie ale DN 13 s-au format coloane de masini.

La ora transmiterii acestei stiri, cercetarile de la fata locului nu sunt incheiate, iar circulatia se desfasura pe o banda, alternativ in ambele sensuri, urmând sa fie reluata in conditii normale in jurul orei 11.00.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si