Caitlyn avea doar 3 anisori cand a ajuns pe masa de operatie. Medicii urmau sa ii indeparteze fetitei o tumora canceroasa si ii asigurasera pe parinti ca dupa aceasta intreventie fetita va putea duce o viata normala.

Dar, in loc sa o salveze, medicii au ucis-o. Sian Parry (37 de ani), mama micutei Caitlyn, a declarat pentru Liverpool Echo ca: "Am simit ca a murit in momentul in care medicii mi-au spus ca starea ei este critica. Cred ca am trezit tot spitatul cu tipetele mele cand am aflat ca fiica mea nu mai este. Era abia la inceputul vietii, o fetita fericita si plina de viata".

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Imediat dupa operatie, reprezentantii spitalului si-au cerut scuze si au incercat sa ajunga la o intelegere cu parintii fetitei, dar mama acesteia nici nu a vrut sa auda. Ea a adus o adevarata lupta pentru a afla ce s-a intamplat in timpul operatiei.

Potrivit unui raport, medicul care a efectuat operatia  a crezut in mod gresit ca tumoara este alimentata de artera aorta si a sectionat. Cel de-al doilea chirurg care ar fi trebuit sa fie in sala de operatie nu a mai ajuns, iar reprezentantii spitalului au declarat ca prezenta acestuia nu ar fi salvat viata fetitei.
"Regretam profund ceea ce i s-a intamplat lui Caitlyn si ne cerem scuze familiei pentru operatie esuata", au declarat reprezentantii spitalului.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si