Cristian Pomohaci a fost aruncat in scadal cu o inregistrare facuta cu mai multi ani in urma de catre o presupusa victima si care a fost publicata intr-un ziar din Cluj. In conversatie apare, in mod ciudat, si fratele fostului preot, despre care Pomohaci sustine ca ar fi ajuns chestor general.

Marcel Pomohaci

In incercarea de a-l impresiona pe baiatul din fata lui, Pomohaci ii face acestuia o dezvaluire despre modul in care si-a ajutat un angajat care ulterior i-a devenit si fin.
„Numai un tata a avut si eu l-am crescut, eu l-am dat la scoala de subofiteri la Sibiu, fratele meu e profesor universitar la Academia... de acolo, acum l-au facut chestor general”, spunea Pomohaci. Ulterior au aparut discutii in spatiul media ca „fratele chestor” l-ar putea ajuta sa iasa basma curata.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

In realitate, fratele lui Cristian Pomohaci nu a fost niciodata chestor general, acest lucru dovedindu-se din nou o lauda fara acoperire din partea fostului preot. Puiu Marcel Pomohaci, fratele mai mare al acestuia, are in schimb o cariera universitara cat se poate de corecta, daca analizam CV-ul public al acestuia.


Astfel, Puiu Marcel Pomohaci este conferentiar universitar pe domeniul Educatie Fizica si Sport la universitatea din Sibiu, licentiat si doctorand in aceasta disciplina si are, intr-adevar, la activ, Scoala Militara de Ofiteri din Sibiu. In trecut, el a mai lucrat din postura de cadru didactic la Academia Fortelor Terestre si la Institutul Militar din Sibiu, iar inainte de Revolutie a fost sportiv de performanta si locotenent in cadrul Clubului Sportiv al Armatei „Steaua Bucuresti”. 
,

Marcel Pomohaci are la activ mai multe titluri nationale si internationale la atletism (5000 m si cros), el fiind descoperit de regretatul antrenor Ilie Popa.
Marcel Pomohaci are 11 carti si peste 100 de lucrari stiintifice publicate, a fost redactor-sef al unei reviste despre educatia fizica, dar are la activ si o importanta activitate de cercetare prin diverse proiecte si lucrari.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si