Tanara se intorcea acasa, in centrul Londrei, dupa o iesire cu prietenii, Politistii cred ca ea a fost violata de trei barbati diferiti, intr-o singura ora. Politia a dat publicitatii imagini cu doi dintre suspecti.

Tanara se indrepta spre casa, cand a fost abordata de un barbat, inainte de miezul noptii. La scurt timp dupa mierzul noptii, camerele de supraveghere au surprins-o pe fata insotita de un altcineva, pe aceeasi strada, unde au si fost gasite cateva dintre hainele tinerei.

Mai tarziu, detectivii cred ca victima a suferit inca un abuz, dupa ce al doilea suspect a fost vazut plecand de la locul unde a abordat-o pe fata. 

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Dupa cele trei atacuri, un trecator a gasit-o pe fata zacand pe strada si a alertat politia.

Acestia au declarat ca e posibil ca adolescenta sa fi fost drogata inainte de a fi abuzata, noteaza Daily Mail. Cei trei barbati sunt cautati acum de politistii care cer cat mai multe informatii de la oamenii care au vazut-o pe fata in acea seara.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si