Malcom Applegate a plecat de acasa fara sa anunte pe nimeni si si-a facut veacul intr-o padure, langa un camin pentru batrani, unde s-a angajat ca gradinar. El a dormit langa camin timp de 10 ani, pana s-a mutat la un adapost pentru oamenii fara casa din sudul Londrei, relateaza indy100, citat de Digi24.
Dupa 10 ani, barbatul a luat legatura cu sora sa care il credea mort.

„Am lucrat ca gradinar timp de 25 de ani. Imi iubeam jobul si inca imi place gradinaritul. Cand m-am casatorit, viata mea a devenit instabila. Cu cat munceam mai mult, cu atat sotia mea se enerva mai rau- nu-i placea sa lipsesc mult de acasa. Incepuse sa incerce sa ma controleze si imi cerea sa muncesc mai putin. Dupa o perioada lunga in care am incercat sa pastrez casnicia, m-am decis sa plec de tot. Fara sa spun vreun cuvant cuiva, nici macar familiei, mi-am facut bagajul si am plecat.

Am lipsit 10 ani. Am campat in padure, langa Kingston si am lucram ca gradinar la caminul pentru batrani de acolo”, povesteste barbatul.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Acum Malcom s-a mutat la un adapost al oamenilor strazii unde ajuta cu ce poate si strange bani pentru caritate.
„Munca mea de acum este sa fac lucruri marunte, sa ajut unde e nevoie de mine. In timpul liber imi place sa strang bani de la sponsori pentru a-i dona alte adaposturi pentru cei neajutorati. Ultima oara am strans 300 de lire”, spune barbatul.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si