Astazi, vremea va fi frumoasa si calduroasa. Cerul va fi mai mult senin, in toate zonele tarii. Vantul va sufla in general slab pana la moderat si va avea unele intensificari doar la munte. Noaptea vor fi conditii de ceata in zonele de campie.

Vineri, vremea va continua sa se incalzeasca, devenind mai calda decat in mod obisnuit pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil in nord-vestul tarii si cu innorari temporare in rest, unde mai ales in cursul noptii, pe arii restranse va ploua slab.

Sambata, valorile termice vor caracteriza in continuare o vreme mai calda decat in mod normal la aceasta data. Cerul va fi variabil,in majoritatea regiunilor iar vantul va sufla slab pana la moderat. in zona preoraseneasca vor fi conditii de ceata dimineata si noaptea.

Temperaturi in principalele orase:

Bucuresti 26 soare

Craiova 24 soare

Timisoara 24 soare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sibiu 23 soare

Suceava 24 soare

Galati 24 soare

Constanta 21 soare

Cluj-Napoca 23 soare

Bacau 23 soare

Baia Mare 24 soare

Iasi 23 soare

Oradea 24 soare

Resita 22 cer variabil

Pitesti 24 soare

Brasov 22 soare


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si