Un mic scandal a izbucnit la capataiul Olgai Tudorache, cu cateva ore inainte sa fie inmormantata. Totul a inceput de la o postare relativ nevinovata, a jurnalistei Gabi Lupu, care a povestit ca actrita a reusit sa puna capat unei pene de curent care s-a produs ce mai multi ani in urma, la Biserica Kretzulescu din Capitala.

„Lumea a inceput sa se agite, nestiind ce sa faca.

Intr-o clipa s-a auzit vocea ei puternica, inconfundabila. „Draga, sa-mi dea cineva numarul de la Enel! Cine il stie?” O voce timida din intuneric i-a dat numarul de la deranjamente. Dupa nici un minut, glasul doameni Olga a tunat de au zanganit geamurile cu vitralii: „Alo, Enelu'? Sunt marea actrita Olga Tudorache si vreau lumina in biserica!!!” Acum doamna Olga Tudorache este in lumina. Rest in peace”, a scris jurnalista pe contul ei de socializare.

Dupa ce postarea s-a viralizat, preotul paroh de la Kretzulescu, aflat la capataiul Olgai Tudorache, a fost rugat sa confirme intamplarea.
„Stimata doamna, astazi preotul paroh tocmai a dezminitit, la catafalcul doamnei Olga Tudorache, aceasta amintire a dumneavoastra.  Cei care au cunoscut-o bine nu au recunoscut cuvintele pe care i le-ati atribuit. Modestia oamenilor de valoare este binecunoscuta”, i-a scris o femeie care a participat la priveghiul actritei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

„Intamplarea aceasta a avut loc cu multa vreme in urma, pe la inceputul anilor 2000. Este posibil ca parintele Raduca sa nu-si mai aminteasca. Nu neaga nimeni modestia doamnei. Dimpotriva. Am vrut sa spun prin  rememorarea acestei aminitri ca era gata mereu sa ii ajute pe ceilalti”, a raspuns Gabi Lupu.

„Parintele a negat vehement, a sublinitat ca nu este nimic adevarat din ceea ce ati publicat(...) Asa cum eu va respect punctul de vedere si buna-credinta, am rugamintea sa faceti publice in masa scuzele dvs pentru neintelegere si cinstirea cu adevarat a memoriei unei Mari Doamne. Si nu evitati o discutie cu preotul paroh”, i-a mai scris femeia.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si