Balul Bucuriei are scopul de a strange fondurile necesare terapiei de recuperare neuro-psihică a 139 de copii din centrele de terapie ATCA din Bucureşti, pentru anul 2018. La eveniment vor fi prezente personalităţi din mediul de afaceri, diplomatic, cultură, artă, sport şi divertisment.

 

Oricine îşi doreşte să petreacă o seară elegantă, într-o atmosferă de poveste, şi să susţină, în egală măsură, o cauză caritabilă, poate achiziţiona un bilet de intrare a cărui valoare este de 200 lei.
Fiecare bilet cumpărat asigură două zile de terapie pentru un copil cu autism. Mai multe detalii despre înscrieri sunt disponibile aici sau aici.

 

Programul evenimentului va cuprinde un concert solo al Teodorei Buciu, câştigătoarea concursului "Vocea României" 2016, dansuri contemporane ale balerinilor de la Arthur Murray Dance Centers, un recital de vioară electrică susţinut de Grazziela, momente artistice ale copiilor din centrele ATCA.

 

 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Balul Bucuriei va continua cu Licitaţia Bucuriei- invitaţii vor putea achiziţiona prin licitaţie obiectele donate cu generozitate de galeria de artă Artmark, atelierul Wagner Arte, Bookletta, actriţa Dorina Lazăr, istoricul Georgeta Filitti, pictorul Nicolae Blei, pictoriţa Ana Nicolau, dirijorul Tiberiu Soare, jucătorul de fotbal Ciprian Marica, echipa naţională de fotbal şi alţi reprezentanţi emblematici ai sportului românesc.

 

 

Amfitrionii evenimentului vor fi Veronica Soare, remarcabila susţinătoare a cauzelor sociale, şi actorul Silviu Biriş, îndrăgitul actor al Teatrului Naţional Bucureşti.

 

Fondurile strânse în cadrul Balului Bucuriei prin intermediul licitaţiei, biletelor de participare, donaţiilor şi  sponsorizărilor vor asigură continuarea programelor de terapie recuperatorie în anul 2018, pentru cei 139 de copii. Balul Bucuriei oferă şansa unei vieţi mai bune pentru fiecare copil cu autism din centrele ATCA.

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Filmul crimei din Bacău, în cazul fetei de 18 ani ucise de un vecin în timp ce încerca să-și salveze frățiorii mai mici- radioimpuls.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

 

În urma primei ediţii a Balului Bucuriei, care a avut loc în 2016, au fost strânse fonduri în valoare de 40.000 de lei, suma fiind folosită în cursul acestui an pentru a susţine recuperarea copiilor cu autism cazuri sociale din centrele ATCA şi pentru achiziţionarea de licenţe pentru testele clinice ADOS (instrument esenţial de diagnostic pentru autism).

 

Despre ATCA

Înfiinţată în 2008, ATCA- Asociaţia de Terapie Comportamentală Aplicată a devenit un standard profesional prin rezultatele remarcabile în programele de intervenţie pentru copiii cu tulburări comportamentale şi din spectrul autist şi s-a specializat în domeniul de formare a terapeuţilor ABA (Applied Behavior Analysis) din România. MISIUNEA ATCA este de a sprijini prin terapie specializată (1:1) recuperarea copiilor care suferă de tulburări comportamentale de nivel mediu (ADHD şi ADD) sau sever (Autism) şi de a oferi cursuri de formare, metodologii şi instrumente actuale, dovedite ştiinţific ca fiind cele mai eficiente în îndrumarea şi managementul tulburărilor de comportament. Cursurile de formare se adresează tuturor celor implicaţi în dezvoltarea copiilor atipici: părinţi, profesori, educatori şi terapeuţi.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si