Artista a dezvaluit ca s-a indragostit o singura data in viata, fara sa precizeze numele barbatului. Ar fi vorba despre celebrul artist ceh Karel Gott, ajuns acum la varsta de 78 de ani, dupa cum noteaza click.ro.

“M-am indragostit o singura data in viata, la 26 de ani. Mi-am dat seama ca iubesc pentru ca aveam un nod in stomac, ma fastaceam cand il vedeam. Va dati seama, eu, care sunt o vorbareata, nu mai ziceam nimic.

E tampita chestia asta cu indragosteala.  Mi-era dor, varsam o lacrima. Apoi, mi-am dat o palma si am zis: «Alo!»”, a povestit artista la emisiunea  ”La radio cu Andreea Esca”, de la Europa FM.

Relatia artistei cu solistul s-ar fi incheiat in 1983, cand Corinei I s-a luat pasaportul, susin apropiatii. Intrebata daca si-ar mai dori o relatie, aceasta a precizat ca muzica o implineste.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

Cantareata a fost casatorita timp de cinci ani cu Virgil Anastasiu. Motivul despartirii l-a declarat chia rea, in cadrul unui interviu la Kanal D: ” Barbatii sufera de nevoia absoluta de putere. Unul dintre motivele pentru care m-am casatorit tarziu si am divortat repede a fost si acela de a nu intra la un fals stapan. De a nu ma lasa de bunavoie la dispozitia unui barbat care-si varsa frustrarile personale sau profesionale pe mine.

De a nu fi mintita, cu o gelozie jucata, pentru a fi manipulata in cele mai nevinovate intentii de a trai civilizat!”.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si