Ea a iesit ieri din coma si respire fara ajutorul aparatelor. Medicii au declarat ieri ca femeia stie doar despre pierderea uneia dintre fetite si ca va fi informata despre ce s-a intamplat cand starea de sanatate ii va permite.

"Speram sa se recupereze bine. Deocamdata a rezistat detubata si inregistreaza progrese mici, reuseste sa comunice cu personalul medical. Suntem putin mai optimisti in privinta evolutiei starii ei de sanatate”, a spus dr.

Stanescu, medicul-sef al sectiei ATI de la Spitalul de Urgenta ”Sfantul Ioan cel Nou” din Suceava, noteaza monitorulsv.ro.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Numarul celor din familia Gavril care au sfarsit in acest accident a ajuns la cinci: tatal, preotul Petru Gavril, cele doua fiice ale sale, Anastasia, de zece ani, si Anisia, de 6 ani, sora preotului, Aurora Sandru, si sotul acesteia, Catalin Sandru.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si