Singura femeie care a reusit sa-l aduca pe Tiriac in fata ofiterului starii civile a fost, la inceputul anilor ’60, handbalista Erika Braedt. Mariajul nu a rezistat decat doi ani, Jean Maurer, fiul fostului lider comunist Ion Gheorghe Maurer, declarand pentru un tabloid ca relatia s-a rupt dupa ce fostul tenisman ar fi fost inselat cu un scrimeur, Ionel Dramba, si cu Sergiu Nicolaescu.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante din camera de hotel de unde s-a aruncat pe geam Liam Payne. Artistul a spart totul, masa era plină de droguri- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Ion Ion, este rezultatul relatiei lui Tiriac cu Mikette von Issenberg. Cei doi s-au cunoscut in 1974, si de dragul lui, fotomodelul american a invatat romaneste. Dupa nasterea copilului, relatia in cuplu s-a racit, von Issenberg nedorind sa ramana in Romania comunista, s-a intors in SUA. In momentul de fata Issenberg are o activitate intensa in domeniul ajutoarelor umanitare si este fascinata de Tibet.
Mikette von Issenberg

Jurnalista Sophie Ayad este mama Ioanei si a lui Karim. L-a cunoscut pe Tiriac in 1994, pe cand acesta era rezident in Germania si era proprietarul turneelor de tenis de la Hanovra, Stuttgart si Essen. Sophie, care lucra pentru revista Bunte, era cu aproape 30 de ani mai tanara decat Tiriac. Conform paginii sale de Facebook, cei doi au o relatie comerciala, Ayad publicand recent un mesaj la aniversarea a doi ani de la lansarea Clubului Stejarii- ”Au trecut doi ani, dar sunt inca extrem de mandra de ceea ce am realizat impreuna.

Multe nopti nedormite si de munca sustinuta, din care a rezultat unul din cele mai uimitoare proiecte in care am fost implicata, alaturi de echipa mea favorita din toate timpurile. Sunt extrem de fericita ca inca tinem legatura”

Sursa: 3dots.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si