Iata in ce zodii sunt nascuti acesti barbati care fac absolut orice pentru femeia din viata lor:

Sagetator

Seducator, vesel si amuzant, barbatul din zodia Sagetator este un vesnic indragostit. Dar de iubit cu adevarat iubeste doar de 2-3 ori in viata, iar atunci cand o face, ar da totul pentru femeia iubita. Intr-o relatie el va fi mereu pe locul doi tocmai pentru a-si pune partenera pe un piedestal de unde sa poata fi admirata.

In bratele unui astfel de barbat, ea va simti mereu protectie si caldura, intelegere si sinceritate.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Taur

Barbatul din zodia Taur e ceva mai rece in relatii, insa doar atunci cand iubeste cu adevarat devine extrem de cald, de altruist. E intelegator si bland, iar femeia are parte de liniste alaturi de el. Si de iubire in toate formele ei. Pentru ca nativul Taur stie cum sa isi protejeze partenera, sa o faca sa se simta iubita si pretuita, stie cum sa ii acorde toata atentia de care are nevoie si sa o faca sa traiasca cea mai frumoasa experienta.

Leu

Atunci cand iubeste, Leul devine o pisica blanda. Dintr-un orgolios si un narcisist devine cel mai altruist cu putinta. Isi dedica timpul si toata afectiunea persoanei iubite, pe care o face sa se simta ca o printesa care are totul la picioare. O rasfata cu tot ce e mai bun si mai scump, transformandu-se intr-un scut de protectie pentru ea. Ii va oferi iubire, partide de amor cum n-a mai avut parte, dar si o stare psihica de bine.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si