Cei care au trecut pragul Castelului Bran noaptea trecuta au fost surprinsi de ceea ce au gasit. Cei mai multi au venit de peste mari si oceane special pentru a petrece noaptea groazei in castelul celui mai controversat vampir din lume.
 
-Suntem familia Frankenstein.De unde sunteti? Din Statele Unite. Este pentru prima data când veniti la Castelul Bran? Da.

Cum este admosfera? Este uimitor. Ne place.

-Suntem calugarul si calugarita. De ce ati optat ptr aceste costumatii? Ca sa ne potrivim, in primul rand si in al doile rand am zis sa fie ceva mai interesant, mai unic.
 

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

In jurul castelului, comerciantii s-au pregatit ca la carte. Mâncare traditionala facuta cu rabdare si dupa retete speciale. Iar dupa atata distractie si dans cum sa rezisti sa nu gusti din toate?
 
Una peste alta sarbatoarea imprumutata de la americani parca e de-a noastra de cand e lumea. Chiar daca oficial aceasta este pe data 31 octombrie, romanii au inceput petrecerea cu cateva zile inainte.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si