Ziua de 30 octombrie va ramane neagra pe 5 familii care si-au pierdut copiii in accidentul rutier in care acestia au ars de vii.
Soferul autoturismului in care se aflau tinerii intorsi de la o petrecere de Halloween, a intrat intr-un camion, apoi intr-un alt autoturism, iar in cele din urma, vehiculului s-a rasturnat. Soferul conducea cu o viteza de peste 200 de km la ora.

Ultimele momente in care cei cinci erau in viata au fost descrise de un martor aflat la locul accidentului. Vasile Niculita, in varsta de 40 de ani, a incercat sa ii salveze, insa n-a putut.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

"Eram în spatele autocamionului când maşina a venit cu viteză şi a intrat în roata din stânga faţă a acestuia, după care a ricoşat în mine. Când a intrat în camion, autoturismul s-a aprins, când m-a lovit pe mine era aprins, deci luase foc. A luat foc instantaneu, în momentul în care a intrat în roata camionului. Am ieşit cu greu din maşină, uşa fiind blocată în urma impactului.

Maşina care m-a lovit a intrat în mine, după care a fost aruncată circa 2 metri, înapoi pe şosea. Ei au venit de-a latul drumului şi au intrat cu partea laterală în mine.

Veneau pe o parte, au intrat în curbă cu viteză foarte mare, cred că aveau 200 de km pe oră. Când am văzut farurile am oprit deja şi eu eram oprit în momentul în care au intrat în mine. În maşină nu am văzut nimic, că luase foc, am auzit doar ţipând, am dat cu stingătorul mic al maşinii, dar s-a terminat şi nu am reuşit să sting. Am auzit ţipând în maşină, dar maşina bubuia, au început să explodeze cauciucurile. Am sunat la 112, dar deja sunase altcineva”, a mărturisit Vasile Niculita.

WOWbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si