O prezenta constata anii trecuti la evenimentele teatrale importante si nu numai, Mariana Mihut a fost mai “zgarcita” in ultima perioada cu aparitiile sale in afara scenei.

Mariana Mihut, in primavara, la un eveniment

Insa, la finalul lunii octombrie, la aparita sa la Festivalul National de Teatru,  toata lumea a fost surprinsa sa o vada. Actrita, care in curand implineste 75 de ani, a slabit extrem de mult, iar din acest motiv ridurilei s-au accentuat si acum isi arata varsta.

Eleganta si cocheta ca de obicei, actrita a fost invitata prinicipala a unui eveniment din cadrul FNT.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Mariana Mihut, la finalul lunii octombrie, la un eveniment dedicat ei, la Festivalul NAtional de Teatru (Foto: FNT)

Mariana Mihut si Victor Rebengiuc formeaza unul dintre cele mai longevive cupluri de la noi. Desi, la evenimente, cei doi actori sunt nedespartiti, pe scena, abia in ultimii ani, Mariana Mihut a acceptat sa joace alaturi de Victor Rebengiuc. Actrita, marturisea, in urma cu ceva timp, intr-un interviu pentru Jurnalul National ca “Victor, care e mai mare si mai destept decat mine, spunea inainte de a imbatrani ca nu cumva sa creada oamenii ca jucam in familie“.

Mariana Mihut si Victor Rebengiuc, in urma cu cativa ani

Insa, în “Moartea unui comis voiajor“ au jucat chiar roluri de sot si de sotie. "Imi face placere sa joc impreuna cu Victor, este un mare actor de teatru. Acasa nu stam de vorba despre profesia noastra. Acasa suntem sot si sotie, parinti si bunici. Suntem "picati in freza" dupa nepot, ca toti bunicii“, mai spunea Mariana Mihut.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si