Reteta este oferita de catre bucatarul salajean Mircea Groza.

Ingrediente: un pui transat, o ceapa, un ardei, boia dulce, faina alba, lapte, sare, piper, ulei, frunze de patrunjel.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

Mod de preparare:

Ceapa si ardeiul se toaca si se calesc intr-o cratita cu ulei, la foc molcom, amestecand continuu pentru a nu se arde, pana cand legumele s-au inmuiat. Puneti bucatile de pui, amestecati, iar cand carnea s-a albit, luati vasul de pe foc, adaugati boia dulce, amestecati si completati cu apa cat sa acopere ingredientele. Puneti din nou pe foc, amestecati iar, dupa care lasati sa fiarba incet.

Citeste mai mult aici
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si