WAJIHA HARIS- PRESEDINTE FUNDATIA "SCHEHERAZADE":
Nu m-am gandit niciodata, atunci cand ajutam copii, ca sunt dintr-o anumita arie sau din alta tara. Ideea este sa ajutam!

Intr-o gala a daruirii si a compasiunii fata de semenenii nostri,  Fundatia "Scheherazade" a adus laolata artisti, oameni de afaceri si ambasadori.

OSMAN  KORAY ERTAS- AMBASADORUL TURCIEI LA BUCURESTI:
Ca parte civila a societatii, ca oameni de afaceri, ca oameni care nu au nimic de-a face cu astfel de dificultati, ar trebui sa le intelegem problemele si sa-i ajutam.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

HALUK KURCER- PRESEDINTE KANAL D ROMANIA:
Ce pot spune... Ma bucur ca pot fi de ajutor si, totodata,  sa-i sprijin pe cei mici. Asta este motivul pentru care ma aflu aici, in aceasta seara.

Copilul cu autism se acomodeaza greu la schimbare si ii este dificil sa invete prin imitare. Autostimularile ii ofera satisfactia de face ceva cu succes.

Costul sedintelor de terapie necesare micutilor sunt, de cele mai multe ori, peste puterile financiare ale parintilor.

Pentru acestia, fundatia a venit cu initiativa...

WAJIHA HARIS- PRESEDINTE FUNDATIA "SCHEHERAZADE":
Avem cateva lucruri care au fost donate de catre prietenii nostri si sponsori, pe care le vom vinde, iar banii vor fi directionati catre fondul centrului. Sunt pentru acei parinti care nu isi permit sa plateasca 10 mii de euro pentru terapia copiilor.

DUCU BERTI:
Trebuie sa facem fiecare cate ceva ca sa ii ajutam si pe copii si pe parintii lor ca sa ii aduca intr-o stare mult, mult mai buna.

ROXANA POPA- PRESEDINTE CENTRU "LUMEA SPIRIDUSILOR":
Speram sa fie bine si doar impreuna putem sa facem ceva pentru acesti copii care din pacate sunt foarte multi la numar.

Donatiile primite in urma evenimentului vor ajuta mai multi copii diagnosticati cu autism sa aiba parte de tratament personalizat.

HALUK KURCER- PRESEDINTE KANAL D ROMANIA:
Copiii sunt viitorul nostru si trebuie sa le fim alaturi, mereu!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si