Din nou, zeci de oameni s-au strans in fata teatrului de pe Calea Victoriei, cu lumanari si cu flori. Daca saptamana trecuta, ii spuneau "adio" Stelei Popescu, acum isi iau ramas bun de la Cristina Stamate.

Admiratorii actritei sunt cu ochii in lacrimi. Primii au reusit sa intre, sa aprinda o lumanre si sa o admire pe frumoasa artista pentru ultima oara. 

"E la fel de frumoasa ca atunci cand era pe scena. De fapt, zici ca doarme. E imbracata intr-o rochie superba galbena si cu pantofi negri si, ca de ocbicei o peruca, de data aceasta satena. Ceea ce m-a frapat pe mine este faptul ca nu are nici o bijuterie", a spus una dintre admiratoarele care apucase sa intre in teatru si sa o vada pe actrita in sicriu pentru wowbiz.ro. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

 

 

 

 

Marea artista este inconjurata de colegii ei dragi, toti au intampinat-o in teatru: Mitica Popescu, Alexandru Arsinel, si alti actori de la Teatrul "Constantin Tanase". 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si