Normele Comisiei cer statelor membre o plafonare a deficitului la un maximum de 3 procente, cu aproape 1% mai putin decat estimarile pentru tara noastra. Ca urmare, tara noastra risca sa nu mai poata accesa fonduri europene daca nu respecta indicatiile Comisiei Europene privind reducerea deficitului.

In timp ce la Bruxelles se discuta despre viitorul economiei romanesti, in Guvern s-a adoptat marirea salariului minim brut.

LIA OLGUTA VASILESCU:
Cresterea salariului minim brut garantat in plata fara alte adaosuri si alte sporuri la suma de 1900 de lei care este corespunzator salariului de 1550 de lei pe care il avem in programul de guvernare plus intoarcerea sarcinii fiscale…

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Cat priveste parlamentul, aici s-a lasat cu un scandal monstru, dar din cu totul alte motive.

Ei bine, da, razboiul pe avertismentul trimis de catre Departamentul de Stat American a continuat si astazi. De fapt, Opozitia s-a revoltat din cauza comunicatului emis ieri de catre sefii celor doua Camere.

DAN BARNA USR:
A abuzat de acel comunicat, angajand Parlamentul si apoi spunand ca nu-l angajeaza, este inca un exemplu despre felul in care intelege sa faca politica.

Suparati pe sefii celor doua camere, deputatii USR au parasit sedinta de plen si au mers peste Liviu Dragnea in birou. Intre timp, fostul presedinte al Romaniei isi spunea propria parere despre comunicatul cu pricina.

Traian Basescu, lider PMP:
"Pot sa-l reprezinte la defilarea de la 1 Decembrie, la receptia de la Cotroceni, de seara, pot sa-l reprezinte alaturi de Daea, sa vanda oaia."

Printre cuvintele grele aruncate intre putere si opozitie, parlamentarii au adoptat si cateva proiecte de lege importante. Printre acestea, legea prevenirii, care va ajuta firmele mici si mijlocii, care nu vor mai primi amenzi daca sunt la prima abatere. In schimb vor fi consiliate, pentru remedierea deficientelor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si