„Ce aici, frate? Ia uite, ce surpat este! Daca esti neatent, risti sa te duci cu masina in sant! Si pe unde sa o luam atunci? daca n-avem pe unde sa o luam?! Taxele ni le ia, banii ni le ia pe roviniete, dar unde se duc banii astia?”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Sa circuli pe Drumul National 2N, este o aventura pentru orice sofer. Intre localitatile Bordesti si Dumitresti soseaua s-a surpat atat de tare, incat un sens a disparut.

De pericol scapa doar cei cu prezenta de spirit si cu frane bune, caci drumul national nu e altceva decat o capcana care s-ar putea dovedi fatala. Soferii care ajung aici obligatoriu reduc viteza!

Daca soferilor li se pare grav acum, odata cu venirea iernii va fi si mai rau.

Malul care sustinea drumul national si care s-a surpat musca din asfalt pe zi ce trece, iar odata cu ninsoarea, apa va sapa si mai mult in ciotul de sosea!

Oricat de mult si-ar dori soferii care tranziteaza DN2N sa fie reparat drumul, vestea proasta vine chiar de la Bucuresti: reprezentantii Compania Nationala a Drumurilor din Romania habar nu au ca aceasta drumul national tranzitat zilnic de mii de soferi s-a prabusit. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si