Mama l-a abandonat, tatal lui s-a spanzurat, iar copilul traia intr-o saracie lucie, intr-un bordei, impreuna cu bunica, singura persoana care il iubea cu adevarat.

Cum a aflat de drama micutului, in urma cu cativa ani, latifundiarul din Pipera a decis imediat sa-l ia sub aripa lui. In doar cateva luni i-a construit o casa cocheta, a mobilat-o complet, i-a daruit o suma importanta de bani si, mai mult decat atat, a angajat o femeie sa aiba grija de baiat si de bunica lui.

Ei bine, Marian Ursea a vrut sa-i demonstreze binefacatorului sau ca are ambitie si ca isi doreste sa se autodepaseasca si s-a inscris la o scoala profesionala, dorindu-si sa devina frizer.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Doctorii au descoperit un bărbat cu trei penisuri. Este primul caz de acest fel din lume care a putut fi studiat- antena3.ro

Citeste si: Arma teribilă testată cu succes de Franța. Va avea misiunea de a-i elimina pe luptătorii lui Putin aflați în Ucraina- wowbiz.ro

Un eveniment nefericit i-a intunecat insa orizonturile adolescentului. In urma cu un an, bunica lui a decedat, iar el a ramas singur pe lume.

Daramat emotional, tanarul a fost luat in grija de preotul comunei, care incearca sa-l tina departe de pericole si il incurajeaza sa mearga mai departe, sa-si urmeze visul. Ca de obicei, finantatorul Stelei a fost langa "fiul lui adoptiv" si i-a mai dat un ajutor financiar considerabil.

Iar gestul frumos ii este rasplatit de tanar, in fiecare zi, prin realizarile lui.

Acesta are o voce de artist si deja cocheteaza cu lumea spectacolului. Adolescentul are concerte de muzica folclorica si i se intrevede un viitor luminos in showbiz.

" Este visul meu sa cant muzica populara si cu ajutorul unor oameni dragi din viata mea simt ca il voi vedea implinit. Deja am cantat in cateva spectacole si voi munci mult sa ajung undeva sus", spune baiatul care a castigat deja primii bani din muzica lui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si