Ian Harper, in varsta de 57 de ani, a abuzat cu bestialitate o mama in varsta de 30 de ani, dupa ce a patruns prin efractie in locuinta sa si a amenintat-o ca o va injunghia cu o surubelnita.

Cazul este cu atat mai revoltator, avand in vedere ca tragedia a avut loc in anul 1985, iar anchetatorii i-au atribuit agresiunea lui Harper, dupa 32 de ani, in urma testelor ADN.


Harper si-a recunoscut faptele, in timp ce se afla incarcerat pentru o alta infractiune comisa in 1994.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Potrivit anchetatorilor, femeia a fost abuzata in timp ce isi astepta fiul sa se intoarca de la scoala. Dupa agresiune, barbatul i-a cerut bani, amenintand-o ca o va injunghia cu o surubelnita.

“Atacul asupra victimei a fost idios, iar ranile psihice suferite de femeie nu vor putea fi niciodata vindicate. As vrea sa transmit un mesaj de solidaritate cu familia victimei si sa ii felicit pentru curajul si sprijinul pe care I l-au aratat mamei.”

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si