Peste tot in lume sunt iubitori de pisici. Acest lucru este demonstrat prin cate poze si video-uri apar zilnic cu minunatele noastre animalute de companie. Internetul este plin cu gingasia lor si cucerit de farmecul lor irezistibil. Lucru care poate doar sa ne incante, nu-i asa?

 

 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

 

 

Insa nu toate aceste video-uri infatiseaza dragalasenia lor absoluta si afectiunea imensa primita de la omuletii lor. Astfel, au aparut si video-uri cu pisicutele care se sperie de castraveti! Ce haios, nu? Nu! Nu chiar. Desi poate primul instinct este sa razi cand vezi un astfel de video, haideti sa analizam putin mai bine ce s-a intamplat de fapt acolo.
 
Cineva i-a facut o gluma pisicii sale plasand un castravete in spatele ei in timp ce ea isi savura masa linistita. Cand pisicuta termina de mancat si se linge satisfacuta pe botic, vede un castravete mare si verde stand fix langa ea.
Ea se sperie, sare instantaneu cat de sus in aer poate si o ia la goana ingrozita cat de repede o tin labutele. Reactia pisicutei i-a amuzat pe stapani, asadar ei au postat video-ul pe internet. Acest lucru a dezlantuit un adevarat trend prin care stapanii de pisici au repetat experimentul si au postat la randul lor reactia pisicutelor lor. Video-uri peste video-uri, compilatii, gif-uri… toate cu pisici ingrozite de castraveti si reactiilor lor terifiate.
 
O gluma care amuza mai mult decat este cazul. Si care a nascut curiozitatea: de ce se sperie pisicile de castraveti?
 
Citeste explicatia cercetatorilor AICI. 
 
Sursa: Wowbiz

Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si