Youtube este unul dintre cele mai cunoscute metode de a-ti face un nume in mediul online, fiind utilizat, cu precadere, de  copii si adolescenti, insa multi exagereaza cu continutul media pe care il promoveaza, din dorinta de a deveni celebri peste noapte.

Jay Swingler, si-a dorit foarte tare sa realizeze un clip video viral. Acesta s-a gandit sa filmeze un videoclip amuzant si astfel a ajuns la concluzia ca ar fi o idee buna sa isi cimenteze capul intr-un cuptor cu microunde pentru a-si distra audienta, potrivit Adevarul.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

Jay si-a atasat de gura un tub de plastic prin care sa poata respira, insa a ramas blocat in cuptor. Tanarul s-a speriat groaznic, iar prietenii care filmau experimentul au sunat la serviciile de urgenta pentru a-l salva.

Cu greu au reusit pompierii sa-l salveze pe Jay deoarece cimentul se intarise. Salvatorii din West Midlands s-au declarat ”extrem de neimpresionati” de gestul teribilist al YouTuberului si au spus ca acesta a avut mare noroc ca a reusit sa scape cu viata din aceasta incercare.

In cele din urma, dorinta i s-a indeplinit. Imaginile cu incidentul au devenit virale pe retelele de socializare.

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si